Mens hele Danmark var i en ekstatisk fodbold-eufori, da fodboldlandsholdet gik hele vejen til EM-semifinalen i 2021, så var der længere til glæde hjemme hos familien Schmeichel.

Stine Schmeichel er gift med den sikre sidste skanse på landsholdet, Kasper Schmeichel, og hun gennemlevede en hård tid, mens hendes mand spillede for fulde huse i hele Europa. 

Hun havde nemlig lige født parrets tredje barn, hvilket på det tidspunkt blev holdt hemmeligt for offentligheden. 

Hun manglede sin mand ved sin side.

Parrets tredje barn blev født i al hemmelighed.
Parrets tredje barn blev født i al hemmelighed. Foto: Facundo Arrizabalaga/EPA/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Jeg følte, at det var lidt uretfærdigt for mig. Da jeg fødte vores yngste barn, der var hun kun halvanden uge gammel, da Kasper skulle i EM-lejren i 2021. Og der måtte vi ikke se hinanden i seks uger på grund af corona.«

»Og det var som at få skåret et ben af. Jeg havde lige født med kejsersnit, og det var hårdt at skulle undvære Kasper og ikke at skulle dele den første tid med vores datter sammen med ham,« siger Stine Schmeichel i programmet 'All Exlusive'. 

Her besøger Casper Christensen og Mikael Bertelsen parret i deres hjem i Nice.

Og der er her, at Stine giver indsigt i, at livet som fodboldfrue ikke altid er en dans på roser.

»Jeg håbede jo, at Kasper skulle gå hele vejen til EM, men samtidig ville jeg jo gerne have ham hjemme og have den her oplevelse sammen med et nyt barn.«

Stine kom ind i fodboldmiljøet ved et tilfælde. Hun har tidligere fortalt, hvordan hun som 17-årig mødte Kasper Schmeichel i en 7-Eleven-kiosk på Nørreport, og at de faldt i snak og tog ud i byen sammen.

»Til slut slukkede de lyset på klubben, men vi sad bare i vores egen lille boble. Vi gik en lang tur hjem langs søerne og videre hjem til Kasper. Det var rent fyrværkeri,« har hun tidligere sagt til alt.dk

14 dage efter den skæbnesvangre aften inviterede Kasper Schmeichel hende til England, hvor han boede og spillede fodbold.

»Og så siger han til mig, at jeg skal bestille en åben billet. Du behøver ikke at bestille hjembilletten. Du kommer bare herover, så skal vi nok finde ud af det. Jeg har aldrig nogensinde købt den returbillet,« siger Stine Schmeichel i 'All Exlusive'.

Du kan se hele programmet med Kasper og Stine Schmeichel i 'All Exlusive' på Viaplay.dk og på TV3.