Leicester og Kasper Schmeichel blev skudt i sænk på udebane mod Liverpool i den engelske Premier League.

Det bliver en anderledes sæson for Leicester end sidste sæsons mesterskabsfest, hvor sensationsholdet bare ikke kunne tabe.

Lørdag aften endte det med et 1-4-nederlag ude til Liverpool, og hvis det ikke havde været for Leicesters danske landsholdsmålmand, Kasper Schmeichel, så var det blevet til et større nederlag.

Schmeichel var tilbage i buret efter sin operation for brok, som holdt ham ude af de seneste landskampe mod Liechtenstein og Armenien. Og han gjorde det generelt godt og leverede flere store redninger.

Efter de første fire kampe er det nu blevet til to nederlag, et uafgjort resultat og en enkelt sejr for Leicester i den engelske Premier League.

Det var Liverpools brasilianske angriber Roberto Firmino, som smukt bragte hjemmeholdet foran med 1-0 med en flad afslutning efter 13 minutter.

Firminos angrebsmakker Sadio Mané øgede til 2-0 efter en halv time. Det skete efter et smart oplæg med hælen fra Daniel Sturridge.

Leicester udnyttede kort efter en fæl fejl fra Liverpools Lucas Leiva, som forærede bolden til angriberen Jamie Vardy lige foran mål. Og så stod det pludselig kun 2-1.

Spændingen blev dog fjernet igen af Liverpool i anden halvleg.

Efter 56 minutter gjorde Liverpools midtbanespiller Adam Lallana det til 3-1, inden Firmino med sit andet mål i kampen cementerede sejren i de sidste minutter.