Tidligere på ugen sendte Leicester City ligarivalerne Liverpool ud af Liga Cuppen med en 2-0-sejr på hjemmebane, selv om Liverpool spillemæssigt var bedst.

Lørdag stødte de to hold igen sammen på King Power Stadium i Leicester, og denne gang udnyttede gæsterne overtaget til at tage revanche med en sejr på 3-2 i en ekstremt underholdende affære.

Kasper Schmeichel i Leicesters mål havde fra start rigeligt at se til, og allerede efter et kvarter blev han passeret.

Fra en spids vinkel lykkedes det Mohamed Salah at heade et indlæg i kassen fra nært hold.

Gæsterne fortsatte i højt tempo, og Leicester-spillerne var sjældent på bolden i ret lang tid, førend den var smidt væk igen.

Otte minutter efter føringsmålet fik Liverpool frispark lidt uden for feltet. Til den disciplin har Merseyside-klubben atter Philippe Coutinho til rådighed, efter at hans sommerflirt med FC Barcelona blev stoppet.

Coutinho sendte bolden over Leicester-muren, hvor den fik en lille afretning, og Schmeichel i målet var prisgivet.

Det duftede mere af 3-0 end af 1-2, men alligevel var det netop en reducering, hjemmepublikum kunne juble over i tillægstiden inden pausen.

Liverpool-keeper Simon Mignolet så skidt ud og blev måske snydt for et frispark. Det blev dog ikke dømt, og Shinji Okazaki kunne prikke reduceringen ind.

Scoringen sparkede tro ind i Leicester-spillerne, som gik lidt mere offensivt til værks efter pausen.

Midtvejs så det ud til at koste muligheden for point i den intense og underholdende kamp.

Coutinho og Salah sender Liverpool foran 2-0 mod Leicester.

På vej frem tabte hjemmeholdet bolden, og det gav Liverpool en kæmpe kontramulighed. Bolden endte for fødderne af Jordan Henderson, der sikkert gjorde det til 3-1.

Men Liverpool svinger voldsomt, og et minut senere kunne Jamie Vardy gøre det til 2-3 ved at heade en ripost i mål.

Simon Mignolet var ikke færdig med at have en hovedrolle i kampen, og han fremviste igen store mangler i målet få minutter senere, da målscorer Vardy blev sendt afsted i dybden.

Mignolet kom først til bolden i eget felt og kunne bare have kastet sig ned og taget bolden, som en målmand normalt gør. I stedet blev han stående, sparkede over bolden og hamrede Vardy i græsset - straffespark.

Jamie Vardy knaldede til bolden næsten midt i målet, og så kunne Mignolet slippe for en total skurkerolle med en redning.

Der kom ikke flere mål i kampen, og Liverpool kunne rejse hjem med tre vigtige point til Premier League-tabellen.