Kommenteringen under FC Københavns Champions League-kamp satte onsdag gang i en steppebrand af spekulationer på de sociale medier.

'FCK har solgt Kamil Grabara og Kasper Schmeichel bliver præsenteret torsdag', lød det fra utallige fans på X, førhen Twitter.

Steppebranden startede, da Viaplay-kommentatorerne Per Frimann og Niels Christian Frederiksen i deres livekommentering af FCKs Champions League-avancement fortalte, at duoen fra gode 'vandrør' - altså kilder - havde hørt, at Grabara torsdag ville være fortid i FCK.

Og som erstatning ville klubben 'hente en dansk landsholdskeeper' - hvor Kasper Schmeichel tidligere på vinduet har været kædet sammen med FCK.

Kasper Schmeichel møder i næste uge ind i landsholdslejren - måske skifter han klub før det?
Kasper Schmeichel møder i næste uge ind i landsholdslejren - måske skifter han klub før det? Foto: Lee Smith/Reuters/Ritzau Scanpix
Vis mere

Men de spekulationer er der intet hold i, fortalte FCK-bossen Peter Christiansen i timerne efter 1-1-kampen mod polske Rakow.

»Jeg skal jo ikke forholde mig til det. Det må vedkommende stå til regnskab for. Det er ikke noget, jeg kender noget til,« siger Peter Christiansen og understreger, at Schmeichel ikke er på vej til FCK:

»Nej, det er han ikke«

Og adspurgt om der så ligger et bud på Kamil Grabara, fortæller Peter Christiansen:

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
Vis mere

»Han har præsteret på et sindssygt højt niveau. Så selvfølgelig vil der være opmærksomhed om hans person og situation, men det er der for mange af vores spillere.«

Har I afvist bud på Grabara?

»Jeg tror, at folk synes, vi beder om mange penge for vores spillere, og det er også berettiget. Specielt i hans tilfælde.«

Kamil Grabara blev på tv foreholdt sin fremtid i FCK - og han åbnede for mere spekulation, end Peter Christiansen gjorde.

»Det er et tricky spørgsmål. Hvis du prøver at få mig til at sige noget om klubber, så vil det ikke lykkes dig,« lød det fra Grabara, der overfor Viaplay ikke ville love, at han fortsat er FCK-spiller, efter transfervinduet lukker.

Og inden det lukker, så fortæller Peter Christiansen altså, at FC København meget nemt kan være aktive på transfermarkedet.

»Det kan godt være, Neestrup og jeg kommer frem til, at der skal yderligere spillere ind eller noget af den art,« lyder det fra FCK-bossen.

FCK's avancement blev sikret efter en 1-1-kamp i Parken - HER kan du læse karaktererne fra opgøret.