Peter Schmeichel er slet ikke i tvivl om, hvad han mener om det betændte emne.

»Jeg synes, det er latterligt. Fuldstændig latterligt.«

Sådan siger målmandslegenden til ITV Sport om temaet, der lige nu stjæler overskrifterne blandt Manchester United-fans.

Et tema, der faktisk har stået på rigtig længe.

Peter Schmeichel spillede på hold med Ole Gunnar Solskjær i tre år i Manchester United: fra 1996-1999.
Peter Schmeichel spillede på hold med Ole Gunnar Solskjær i tre år i Manchester United: fra 1996-1999. Foto: LEE SMITH
Vis mere

For cheftræneren Ole Gunnar Solskjær er igen havnet i noget af et stormvejr efter den seneste tids skuffende resultater i storklubben.

Og det er næppe det første stormvejr, den norske cheftræner befinder sig i, siden han kom til klubben for snart tre år siden. Igen og igen er det blevet diskuteret, hvorvidt han er den rette mand til at få Manchester United på ret køl igen, og adskillige gange har det virket lige på vippen til, at han fik stukket en fyreseddel i hånden.

Men Ole Gunnar Solskjær er altså cheftræner i klubben endnu, og Schmeichel er kontant i sin udmelding om, hvad han synes om debatten omkring Manchester Uniteds træner.

»Giv nu Ole tid. Lad nu være med at lave alle de overskrifter med, at Ole skal ud, for det næste spørgsmål er jo, hvem der skal ind i stedet for,« fastslår Peter Schmeichel.

Efter en god sæsonstart har Manchester United været igennem en tam uge, hvor en overtidsscoring sikrede sejren mod Villarreal, mens man tabte til Aston Villa og spillede uafgjort mod Everton.

Samtidig sammenligner han Solskjær med klubbens tidligere trænere Louis van Gaal og José Mourinho, som langtfra var succeser i spidsen for Manchester United.

»Man har forsøgt at bringe såkaldt store navne ind, og de bekymrer sig ikke på samme måde omkring detaljer i ungdomsarbejdet, udvikling og klubbens dna, som Ole har,« understreger Peter Schmeichel.

»Hvis nogen kan komme med navnet på en manager, som med garanti kan gøre det bedre, så er jeg villig til at diskutere, men lige nu kan jeg ikke se noget navn derude.«

United ligger trods alt nummer fire med to point op til Chelsea. Klubben har 14 point efter syv Premier League-kampe.