Kasper Schmeichels tid i franske Nice har været kaotisk, siden han kom til klubben i sommer.

Og det fortsatte søndag, da Nice kun fik 1-1 hjemme mod Nantes.

Schmeichel, der allerede meldtes på vej ud af klubben i januar, fik nemlig langtfra en varm velkomst af hjemmepublikum, da hans navn blev råbt op inden kampstart.

Her blev danskerens navn mødt af buhråb, mens hans direkte konkurrent polakken Marcin Bulka i stedet blev tiljublet. Det melder blandt andre nichemediet Get French Football News på Twitter.

Den seneste tid har der været adskillige skriverier omkring danskerens tid i Frankrig. I den store franske avis L'Equipe kunne man læse, at Schmeichel kom til klubben med alt for høj fedt procent, havde ageret uprofessionelt og trænet for dårligt.

En historie, Nice-præsident Jean-Pierre Rivère skød ned.

»Jeg opdagede artiklen (fra L'Equipe, red.), da jeg ankom til stadion. Helt ærligt, så er vi langt fra virkeligheden. Han er en gut, der ikke har meget at skulle bevise. Det tager nogle gange tid at tilpasse sig, og han var ti år i Leicester. Det er en ny verden,« sagde Nice-bossen til klubbens hjemmeside og fortsatte.

»Vi har nogle kollektive regler, og dem overholder Kasper. Han er ikke en spiller, der overhovedet vil ændre tingene. Jeg ved ikke, hvorfor vi taler om hans afgang. Han er en god målmand, og vi har to meget gode målmænd. Det er Lucien Favre, der vælger, hvem der spiller. Vi blander os ikke i beslutningerne.«

Men nu er der igen kommet gang i Schmeichel-historierne.

35-årige Kasper Schmeichel spillede inden skiftet hele 11 sæsoner for Premier League-klubben Leicester.