Peter Schmeichel.
Peter Schmeichel. Foto: Claus Bech

Peter Schmeichel har dårligt nyt til Manchester United-fans: Glem alt om mesterskabet i år.

Sådan lyder det fra klubbens mangeårige målmand over for Sky Sports, hvor han fungerer som ekspert på deres Premier League-transmissioner.

Her sagde han eksempelvis søndag, efter at det endda blev til en 1-0-sejr på udebane mod ærkerivalen Liverpool.

»Jeg tror ikke, at holdet kan blive mester på den måde. De er ikke gode nok, og de nyder ikke at spille på den måde, de gør. Det var tre heldige point.«

schmmmmmm

Han fortsatte om manager Louis van Gaals taktik, der har været under kritik gennem hele sæsonen:

»Van Gaal siger altid, at har gjort som under træning, så han roser i virkeligheden sig selv. Men hvis det er sådan, Manchester United har tænkt sig at spille, kan holdet ikke vinde ligaen, fordi de i så fald skal være meget heldige i hver eneste kamp,« vurderede Peter Schmeichel.

Wayne Rooney scorede på Anfield mod Liverpool søndag.

Wayne Rooney blev matchvinder i kampen, som Manchester United altså vandt, selv om hjemmeholdet var bedst set over alle 90 minutter.

Den genopståede angriber mener Peter Schmeichel er blandt lyspunkterne på holdet. Sammen med målmand David de Gea, der havde flere store redninger i kampen.

”De Gea spillede utroligt godt og holdt dem inde i kampen, og nå man har en verdensklasse-spiller som Rooney kan alt ske – og det gjorde det. Det er de to positive ting, de kan tage med fra kampen,” sagde Peter Schmeichel.

Med sejren har Manchester United har syv point op til Arsenal på førstepladsen. Her ligger Kasper Schmeichel i øvrigt noget bedre til mesterskabet end farmands gamle klub, for kun målscoren holder Leicester fra førstepladsen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.