Den danske målmand anerkender favoritten David Moyes som den rigtige afløser for Alex Ferguson i United.

Peter Schmeichel har svært ved at se, hvordan det skal gå Manchester United godt uden Sir Alex ferguson som manager. Han havde faktisk så svært ved at fatte, at hans egen succestræner var på vej til at stoppe i Manchester-klubben, at han offentligt nægtede at tro på rygtet 40 minutter før, det blev gjort officielt fra klubbens side.

Men når chok og triste tanker har bøjet sig lidt, er Peter Schmeichel klar til at vurdere, hvem der kan føre Manchester United videre mod nye titler.

Over for Skysports vender Peter Schmeichel tommelfingeren op til, at Everton-manager David Moyes kan overtage jobbet.

- David Moyes har været i Everton i mere end et årti med begrænsede økonomiske midler, og han har udført et fantastisk job, siger Peter Schmeichel blandt andet til den engelske tv-kanal og uddyber, hvorfor topkandidaten kan rangere højere end store navne som José Mourinho eller Jürgen Klopp.

- Det vi har brug for er ikke en eller anden, der bare kommer i ti måneder eller tre år.

Den danske målmandslegende efterlyser i stedet stabilitet og mener, at den kan komme fra netop Moyes.

Peter Schmeichel bliver udnævnt som det bedste køb i Sir Alex Fergusons over 26 år som manager i Manchester. Han kom yderst billigt fra Brøndby i 1991 og endte som verdens bedste målmand i sin storhedstid.

Han lægger ikke skjul på, at han havde håbet, at 71-årige Alex Ferguson havde taget et par år mere i den klub, hvor han i år nåede at vinde sit 13. engelske mesterskab.