Foto: Nils Meilvang

Der var engang, hvor Peter Schemichel styrede Champions League-studiet på 3+ som vært, mens han havde Preben Elkjær og Brian Laudrup som eksperter.

Nu er den tidligere landsholdsmålmand dog rykket over og har taget ekspert-habitten på, og baseret på udsagnene fra engelske tv-seere, er det ikke en udpræget succes. I studiet hos Sky Sports har Peter Schmeichel som en form for Manchester United-ekspert i hvert fald fået mange mennesker på nakken.

martioal scoring

Ja, de er decideret utilfredse med den danske målmands tv-optræden.

»Peter Schmeichel er den værste ekspert i verden,« konstaterer en Twitter-bruger tørt.

Og her stopper raseriet ikke. En af de ting, som Schmeichel ikke ligefrem roses for, er hans analyse af Manchester Uniteds Ander Herrera forud for søndagens opgør mod Liverpool.

SOCCER-ENGLAND-MUN-LIV/daleydaley

»Du er nødt til at have viljen. Du er nødt til at løbe fra felt til felt og være fysisk stærk. Hver gang han får bolden, vender han og spiller den sidelæns eller bagud. Det er ikke sådan, vi gerne vil se dem spille. Det er nøglen til, at spillet går så langsomt,« har Schmeichel fået sagt på Sky Sport, hvor han sidder sammen med de tidligere Liverpool-spillere Jamie Carragher og Graeme Souness.

Og baseret på Twitter kunne det godt ende i håndgemæng mellem de tre, hvis ikke Peter Schmeichel skruer op for sit niveau. Her er nogle stykker af de mest bemærkelsesværdige tweets om Schmeichel.

»Peter Schmeichel. Legendarisk målmand, elskede ham fan'me som spiller. Men han er imbecil som ekspert,« skriver Paul Wallace.

»Schmeichel er muligvis en af de værste eksperter, jeg har hørt. Han snakker »some brown« (lort, red.),« skriver Cieran McKenna.

»Tak Gud for, at Schmeichel var en af de bedste målmænd nogensinde, for hans analyser er pinlige,« skriver Philip Passey.

FBL-GER-BUNDESLIGA-BAYERN MUNICH-DORTMUND

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.