Leicester bliver ved med at imponere i Premier League, hvor holdet nu er oppe på andenpladsen efter ny sejr.

Kasper Schmeichel spillede lørdag aften sin kamp nummer 400 for Leicester.

Den danske landsholdskeeper fejrede sit flotte jubilæum med en sejr på 2-0 i Premier League hjemme over Southampton.

Med sejren og det rene bur strøg Leicester samtidig op på ligaen andenplads - kun overgået af Manchester United.

United har på førstepladsen 36 point efter 17 kampe, mens Leicester følger lige efter med 35 point efter 18 kampe.

- Jeg kigger ikke på tabellen. Den betyder ikke noget på dette tidspunkt, siger Kasper Schmeichel ifølge BBC.

- Ligaen er så tæt, at seks point kan være forskellen mellem nummer et eller to og nummer syv eller otte, tilføjer han.

Den offensive midtbanespiller James Maddison scorede Leicesters første mål efter 37 minutter fra en spids vinkel.

I overtiden øgede Leicesters midtbanespiller Harvey Barnes til slutresultatet 2-0 efter et kontrastød, da Southampton skulle satse med mange folk fremme for at fremtvinge en udligning.

Southampton-spilleren Stuart Armstrong var inden da yderst tæt på en scoring. Efter 73 minutter kunne Armstrong have udlignet, men måtte se sit flotte langskud ramme overliggeren med et brag.

- Det var ikke en smuk kamp, men vi gik til den. Det var godt at se, at vi også kan vinde på den måde, siger Kasper Schmeichel ifølge BBC.

Stopperen Jannik Vestergaard var ikke med for Southampton på grund af en skade.

Southampton, som har været en af sæsonens store overraskelser, er fortsat godt placeret i rækken. Holdet er nummer otte med 29 point efter 18 kampe.