Fire kampe i træk – eller hele 360 minutter uden at lukke ét eneste mål ind i Premier League.

Kasper Schmeichel fortsætter med at brillere i Leicesters mål, og det sender ham til tops på prestigefuld engelsk liste over spillernes form.

Den 29-årige målmand er en af hovedårsagerne til, at Leicester i øjeblikket stryger direkte mod det engelske mesterskab. Danskeren har holdt målet rent i de seneste fire kampe, hvor modstanderne har været Southampton, Crystal Palace, Newcastle og Watford.

Den stærke målmandspræstation har kastet fornem hæder af sig. Kasper Schmeichel er strøget til tops på Sky Sports Power Ranking, som rangerer Premier League-spillerne efter deres form i de seneste fem uger. Og rangeringen er således et udtryk for spillernes mere eller mindre øjeblikkelige form.

Sky Sports opdaterer listen hver eneste uge, og i denne uge er der som vanligt flere bemærkelsesværdige rokeringer på det øverste af listen.

Kasper Schmeichel og co. fra Leicester sidder på listens top-10 med fem spillere. Foruden den danske målmand er kaptajn Wes Morgan (3’er), Christian Fuchs (4’er), Robert Huth (7’er) samt Riyad Mahrez (9’er) med for Premier Leagues førerhold i den absolut øverste del af listen.

Kasper Schmeichel i seneste kamp mod Southampton, hvor danskeren igen holdt målet rent.
Kasper Schmeichel i seneste kamp mod Southampton, hvor danskeren igen holdt målet rent. Foto: Carl Recine
Vis mere

Leicester nærmeste forfølgere i Premier League, Tottenham, har to spillere med på top-10-listen. Det er Harry Kane på andenpladsen, og så er danske Christian Eriksen rykket ’indenfor’ og snupper en 10. plads på  Sky Sports Power Ranking.

Leicesters Jamie Vardy er gledet ud af listens top, og den nuværende to’er på topscorerlisten er røget ned på en 19. plads. Vardy har scoret 19 sæsonmål, mens Tottenhams Harry Kane pt. er oppe på 22 scoringer med seks kampe igen i sæsonen.

Tottenham har i øjeblikket syv point op til Leicester på førstepladsen i Premier League.