-Arkiv- SE RITZAU FAKTA: Her er Morten Olsens udvalgte BV.: ARKIV Kasper Schmeichel fik en plads på årets hold i Championship.(Denmark's goalkeeper Kasper Schmeichel warms up during a training session at Wembley Stadium in London, on March 3, 2014, ahead of their international friendly football match against England at Wembley on March 5. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS. (Foto: ADRIAN DENNIS/Scanpix 2014)
-Arkiv- SE RITZAU FAKTA: Her er Morten Olsens udvalgte BV.: ARKIV Kasper Schmeichel fik en plads på årets hold i Championship.(Denmark's goalkeeper Kasper Schmeichel warms up during a training session at Wembley Stadium in London, on March 3, 2014, ahead of their international friendly football match against England at Wembley on March 5. AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS. (Foto: ADRIAN DENNIS/Scanpix 2014) Foto: ADRIAN DENNIS
Kasper Schmeichel mangler kun at sætte sin signatur på en ny kontrakt, der gør ham til den bedst betalte spiller i Leicesters historie

Kasper Schmeichels fremtid ser endelig ud til at være afklaret.

Landsholdsmålmanden fortsætter i Leicester, som han har ført op i Premier League. Parterne har de seneste uger forhandlet intenst om en ny aftale, og flere kilder meddeler til bt.dk, at man nu er nået til enighed.

De kommende dage skal Kasper Schmeichels agent Kenneth Shepherd have alle detaljerne omkring bonus og nedrykningsklausul på plads, før kontrakten kan underskrives. Men det er blot formaliteter, for de overordnede rammer er på plads.

Ifølge bt.dk's engelske kilder bliver Kasper Schmeichel den bedst betalte spiller i Leicesters historie med en ugeløn på knap 400.000 danske kroner og en årsløn omkring 19 mio. kroner.

Siden oprykningen blev en realitet har det været manager Nigel Pearsons helt store topprioritet at sikre forlængelsen med Kasper Schmeichel. Klubbens stenrige ejer, thailandske Vichai Srivaddhanaprabha, har derfor også givet budget til at give Kasper Schmeichel en storslået kontrakt.

Schmeichel har de seneste år tjent omkring 10 mio. kr. om året i Leicester, så det er en markant lønforhøjelse.

Men Leicester har også været presset af, at Southampton har været i helt konkrete forhandlinger med Schmeichel-lejren og givet ham et attraktivt tilbud. Ifølge oplysningerne har valget for Kasper Schmeichel stået imellem at tage til Southampton eller blive i Leicester, hvor han er viceanfører og vigtig lederfigur.

Arsenal og AC Milan har også været på banen med henvendelser, men det er kun forblevet som en dialog og ikke reelle forhandlinger med de to storklubber.

Schmeichel-lejren har dog også sikret sig, at der er et loft på prisen, hvis Leicester rykker direkte ned i Championship igen. For Schmeichel er klar til at spille på højeste niveau fremadrettet.

Kasper Schmeichel udtalte for en uge siden, at det var op til Leicester, hvorvidt der skulle blive en ny aftale.

Målmanden møder ind i landsholdslejren mandag eftermiddag, hvor han ventes at spille hjemmebane-kampen mod Sverige i næste uge, mens Stephan Andersen givetvis får kampen mod Ungarn i denne uge.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.