Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Søndag skulle Tromsø tage imod Strømsgodset i den bedste norske række, Eliteserien, men sådan går det ikke alligevel.

For med lige knap 1.800 kilometer mellem de to klubber, der ligger i hver sin ende af Norge, kræver det en flytur, før holdene kan mødes på Alfheim Stadion.

Men med den nuværende strejke i SAS, er det umuligt at få enderne til at hænge sammen, og derfor er kampen blevet aflyst.

Det skriver det norske fodboldforbund på Twitter.

Tidligere fredag var den norske avis Dagbladet i kontakt med daglig leder i Strømgodset, Magne Jordan Nilsen, der udtrykte stor frustration over situationen.

»Vi kan ikke rejse, hvis de strejker. Jeg talte med NFF (Norges fodboldforbund, red.) tidligt i dag (fredag, red.) og de diskuterer, om kampen skal udsættes eller ej, men vi begynder at få svært ved at nå det. Vi må tage en beslutning med tanke på søndag, og det er da det bedste at udsætte og hellere spille på mandag, tirsdag eller onsdag,« sagde Magne Jordan Nilsen.

Han kunne ikke se, at kampen kunne forløbe som planlagt, med mindre der skete et mirakel i Stockholm, hvor SAS forhandler med sine piloter.

»Jeg aner ikke, hvor langt de er fra hinanden i Stockholm, men jeg regner med, at kampen bliver udsat. Det er håbløst, hvis vi skal vende om i Gardermoen (Norges største lufthavn, red.),« sagde Magne Jordan Nilsen, der er trist over de fans, der har købt billet til opgøret, men nu kan se langt efter den kamp.

Og kampen blev altså udskudt senere fredag. Hvornår kampens spilles, er endnu ikke afgjort, men det norske forbund vil vende tilbage med en ny dato, skriver de i Twitter-opslaget.

Hjemmeholdet, Tromsø, er placeret som nummer 14 i ligaen, mens Strømsgodset ligger på en sjetteplads.

Andre læser også