Lyt til artiklen

De seneste dage er der blevet spekuleret voldsomt i årsagen til Christopher Poulsens brud med Superliga-klubben Silkeborg IF. Onsdag stod han selv frem og fortalte sandheden.

Christopher Poulsen indrømmer til mja.dk, at han har forfalsket både SIF-direktør Kent Madsens og økonomi-direktør Claus Christensens underskrift for at få et lån til at dække en forfejlet vindmølle-investering.

I april måned fik han en regning på 100.000 euro, som skulle betales meget snart, og det var den, der drev Christopher Poulsen ud på dybt vand.

- Med regningen på 100.000 euro knækkede filmen for mig, selvom det ikke kun var mig, der skulle betale det. Jeg kunne ikke magte det, så derfor prøvede jeg at låne nogle penge, og så skrev jeg under både for mig selv og klubben. Men jeg prøvede at få det stoppet igen, siger Christopher Poulsen.

Vindmølle-projektets andre investorer havde haft svært ved at betale regningerne, og derfor endte den nu tidligere Silkeborg-spiller med egne ord i direktør-stolen.

cp1
Christopher Poulsen søgte om et lån i et lokalt pengeinstitut, og det var her han gjorde brug af de to falske underskrifter. Da pengeinstituttet kontaktede SIF for at høre nærmere om detaljerne i lånet, blev det starten på den hændelse, der til sidst kostede Christopher Poulsen sit job.

Det hele startede for offentligheden tirsdag morgen, da Superligaens bundprop, Silkeborg IF, noget overraskende kunne oplyse på deres hjemmeside, at man havde revet Christopher Poulsens kontrakt itu med øjeblikkelig virkning. Årsagen lød på 'uoverenstemmelser af ikke sportslig karakter'.

Efterfølgende opstod mange gætterier på årsagen, og onsdag stod Christopher Poulsen så selv frem.