24 mand takkede ja, da DBU ledte efter spillere til at spille landskampen mod Slovakiet. Men nu er det hele slut for en af dem - inden kampen overhovedet er startet.

Victor Hansen, der spiller på futsallandsholdet og er noteret som spiller for Frederikssund, er nemlig den spiller, som midlertidig landstræner John 'Faxe' Jensen valgte at fjerne fra sin 23 mands-trup. Det fremgår af den startopstilling og bænk, som Uefa har videreformidlet til journalisterne på stadion i Trnava.

De 24 tilmeldte spillere vidste godt, at der skulle sies en mand fra inden kampen, men det blev altså Victor Hansen, der ikke får lov at spille fodbold i Trnava onsdag aften. John 'Faxe' Jensen havde sine spillere samlet til træning for første gang tidligere onsdag, og det er altså her, at europamesteren fra 1992 både valgte sin startopstilling og altså og fandt ud af, hvem han bedst kunne undvære.

Desværre for Victor Hansen faldt det sidste valg på ham, og den drøm, han nok har haft om at få en landskamp på sit cv, er nu slukket. Medmindre nødlandsholdet også stiller op søndag i Aarhus mod Wales.

Du kan følge kampen her.