Foto: Sonny Munk Carlsen

Efter lang tid væk fra offentligheden søgelys, dukkede Thomas Gravesen op til torsdagens topkamp i Herning. Endda side om side med landstræner Åge Hareide.

Rygtet løb som en steppebrand i løbet af 1. halvleg af torsdagens topkamp mellem FC Midtjylland og FC København i Herning.

’Thomas Gravesen er her – og han sider ved siden af Åge Hareide,’ lød det.

Og ganske rigtigt. På sædet ved siden af den netop tiltrådte landstræner sad den tidligere Real Madrid-stjerne med sit vanlige gavtyvesmil. Tilbage på en offentlig skueplads efter 10 år væk fra alt, hvad der hedder medier og offentlighed.

dffd

Gravesen gav sit sidste større interview til et dansk medie i 2006, og siden han stoppede karrieren i 2009 har han gjort en dyd ud af at holde sig væk fra søgelyset. Det var derfor overraskende, at Gravesen var at finde til en Superliga-kamp på MCH Arena, og hans sidekammerat bidrog ikke til at gøre mystikken mindre.

Med det samme blev der spekuleret i, om Gravesen skal spille en rolle i Åge Hareides stab – eventuelt i det job som assistent, der endnu ikke er besat, men synes øremærket til Jon Dahl Tomasson.

FCMfckzanka

Thomas Gravesen er dog ikke på vej tilbage i offentligheden. Og han er heller ikke på vej til et job i landsholdsstaben.  Det fortæller John Sivebæk, der var Gravesens agent, og manden, der havde inviteret den tidligere landsholdsstjerne med til Herning.

»Thomas var i Herning i helt privat regi. Jeg havde inviteret ham og hans far til fodbold, og det var lidt en tilfældighed, at han fik plads ved siden af Åge Hareide. Så han skal ikke være assistenttræner på landsholdet,« siger Sivebæk til BT.

Thomas Gravesen er i disse dage ’hjemme’ Danmark og hjembyen Vejle, hvor han blandt andet skal fejre sin 40-års fødselsdag næste fredag. Herefter returnerer han til den amerikanske spilleby Las Vegas, hvor han bor det meste af året.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.