Emmanuel Sabbi reddede OB et vigtigt point i kampen om syvendepladsen i 1-1 kampen på Nature Energy Park.

Søndag eftermiddag fik OB et point, der kan vise sig at være vigtigt i kampen om syvendepladsen.

En dramatisk affære mod Sønderjyske på Nature Energy Park endte 1-1.

Den offensive midtbanespiller Emil Frederiksen bragte gæsterne foran, inden hjemmeholdets kantspiller Emmanuel Sabbi udlignede til 1-1 på et straffespark.

Det ene point til OB betyder, at klubben overhaler Viborg i tabellen grundet en bedre målscore, men Viborg har dog én kamp i hånden, som spilles søndag aften mod AGF.

Sønderjyske var allerede inden kampen definitivt rykket ud af 3F Superligaen.

Det skulle dog ikke forhindre Sønderjyske i at komme flyvende ud til søndagens kamp. En fejl af Hans Christian Bernat blev straffet prompte af Emil Frederiksen, der opfangede en skidt aflevering fra OB-keeperen.

Herefter var det en smal sag for Emil Frederiksen at sparke bolden ind i det lange hjørne i det tredje minut.

OB satte sig efter scoringen på kampen, men det kneb med at skabe chancer i åbent spil.

Mandskabet skulle dog få spillets største chance for at udligne i det 39. minut. OB-kantspilleren Emmanuel Sabbi blev nedlagt, men Issam Jebali sparkede et dårligt straffe, som Nicolai Flø nemt kunne holde.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg. OB var mest på bolden, mens gæsterne primært truede på omstillinger.

OB-presset udmøntede sig efter en times spil i et straffespark, der blev begået af Sønderjyskes forsvarsspiller Maxime Soulas.

Efter et langt VAR-tjek kunne Sabbi denne gang gå til bolden, og han eksekverede sikkert.

Hjemmeholdet fik i det 87. minut en gylden mulighed for at bringe sig foran, da Max Fenger var alene igennem og rundede Nicolai Flø, men angriberens afslutning gik i sidenettet.