Åge Hareide har endnu ikke talt med Nicklas Bendtner om den uholdbare situation i Wolfsburg.
Åge Hareide har endnu ikke talt med Nicklas Bendtner om den uholdbare situation i Wolfsburg. Foto: Liselotte Sabroe

Åge Hareide sætter sig i den kommende tid sammen med Nicklas Bendtner for at drøfte landsholdsangriberens fremtid i Wolfsburg, der med danskerens egne ord er »uholdbar«.

Som landstræner er det naturligt at drøfte de rød-hvide spilleres hverdag i klublivet. Morten Olsen gjorde det - og talte ofte også om det i medierne.

Åge Hareide insisterer på at føre den arbejdsgang videre i sit nye job som landstræner. I hvert fald når det kommer til samtalerne med spillerne, for han ønsker ikke at blive konkret på Bendtners situation i Wolfsburg i bt.dk's spalter.

Gravgaard

»Jeg har ikke talt med Bendtner selv endnu, men det kommer jeg til i januar eller februar, og der drøfter vi også hans situation. Jeg vil helst tale med ham selv og få et overblik over klubsituationen og de ting, han har præsteret på landsholdet,« siger Åge Hareide til bt.dk og fortsætter:

»Jeg taler helst med spillerne om deres situation og ikke med journalisterne.«

Nicklas Bendtner siger selv til bt.dk, at han »spiller for Wolfsburg og er indstillet på at arbejde videre der«.

Men landsholdsangriberen erkender i samme ombæring, at hans nuværende situation med manglende spilletid er »uholdbar«, og at han ikke føler sig »forløst« i Wolfsburg, der i forvejen råder over de stærke angribere Max Kruse, Bas Dost og André Schürrle.

Fodboldl3andsholdet træner i Helsiangør

Et kig i statistikarkivet viser da også, at Bendtners sæson og i det hele taget ophold i Wolfsburg ikke har været i nærheden af det, som man kunne have håbet til at starte med.

Før denne sæson kæmpede Nicklas Bendtner også med at bide sig fast som Wolfsburgs frontangriber.

Wolfsburgs pressechef Florian Mattner har oplyst til bt.dk, at klubben ikke ønsker at kommentere på danskerens fremtid i klubben, men »at der ikke er noget nyt.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.