Den danske landsholdsanfører Simon Kjær har forlænget sin kontrakt med den italienske storklub AC Milan.

Det oplyser klubben onsdag på sin hjemmeside.

Den 32-årige forsvarsklippe havde kontrakt frem til næste sommer, men har altså nu sat sin underskrift på et papir, der binder ham til AC Milan i yderligere to år frem til 30. juni 2024.

Danmarks landsholdsanfører har været i Milano siden januar 2020, hvor han i første omgang kom til på en lejeaftale fra spanske Sevilla.

Simon Kjær har fremtiden på plads i AC Milan.
Simon Kjær har fremtiden på plads i AC Milan. Foto: JENNIFER LORENZINI
Vis mere

Det blev sidenhen til en permanent kontrakt hos italienerne, og tilbage i august gjorde Simon Kjær det så også klart, at han meget gerne ville forlænge med storklubben.

»Det er ikke svært for mig. Jeg har det godt her, og jeg vil gerne blive længere. Milan var en drøm for mig, og jeg fik den til at gå i opfyldelse. Vi (klubben og Kjær, red.) kommer til at snakke sammen,« udtalte han blandt andet.

Dét ønske er nu blevet opfyldt og kommer få uger efter, at Simon Kjær kunne glæde sig over en anden stor nyhed.

I begyndelsen af oktober kom det nemlig frem, at den danske stopper var blandt de 30 nominerede til den prestigefyldte fodboldpris Ballon d'Or. Her slås han med stjerner som Cristiano Ronaldo, Lionel Messi og nordmanden Erling Haaland om hæderen.

Simon Kjær har tidligere optrådt for FC Midtjylland, Palermo, Wolfsburg, AS Roma, Lille, Fenerbahce, Sevilla og Atalanta.

På landsholdsplan er det blevet til 117 A-landskampe i rødt og hvidt siden debuten i juni 2009.

Simon Kjær har indtil videre spillet 66 kampe for AC Milan og scoret ét mål, men nu bliver der rig mulighed for at skrive endnu flere kampe og scoringer på cv'et.

AC Milan fører lige nu Serie A med 28 point efter de første ti kampe.