Som BT allerede i sidste uge kunne fortælle, havde Brøndby afgivet et bud på i omegnen af seks mio. kr. på den hollandsk-marokkanske angriber Moestafa El Kabir, hvilket hans svenske klub, BK Häcken, i første omgang afviste. I stedet sendte svenskerne et modkrav retur, og nu tyder alt på, at handelen ender med at gå igennem.

Ifølge BT's oplysninger har Brøndby således sendt endnu et bud af sted til Sverige, og parter tæt på handelen vurderer, at det er mere sandsynlig end usandsynligt, at handelen går igennem, og at angriberen kommer til at koste mellem syv og ni mio. danske kroner.

Endnu kan der nå at dukke andre klubber op, som er villige til at sprænge banken, men som det ser ud med blot fire døgn tilbage af transfervinduet, er Brøndby alene i front og i den blågule førertrøje i jagten på El Kabir. Først når handelen er faldet endeligt på plads, kan Brøndby begynde at forhandle om de personlige detaljer med Moestafa El Kabir, hvilket næppe bliver nogen uoverkommelig hurdle.

Brøndby har haft snøren ude efter forskellige emner til højre kant, heriblandt Kasper Kusk i AaB, men ser lige nu ikke ud til at lande en spiller til netop den position, hvor angriberen El Kabir imidlertid også kan spille, hvis Brøndby skulle blive yderligere udfordret af skader.

Den svenske sportsdirektør Sonny Karlsson sagde tidligere mandag til BT, at der ikke var noget, der var tæt på at blive afsluttet angående El Kabir, men hen under aftenstunden ser tingene imidlertid anderledes ud.