Der var syv markspillere i én type af trøje - og tre spillere i en anden.

Da RB Leipzig onsdag aften spillede Champions League mod Tottenham, var alt ikke som det skulle være.

Tre spillere hos RB Leipzig, Timo Werner, Christopher Nkunku og Lukas Klosterman, gennemførte de første 45 minutter med en trøje, der var anderledes end holdkammeraternes. Det skriver Bild.

Sponsorlogoet på trioens trøje, Red Bull, var helt hvidt i stedet for de sædvanlige røde og gule farver.

I pausen af ottendedelsfinalen kom der dog styr på det. Nogenlunde.

For ud fra omklædningsrummet kom Timo Werner og Christopher Nkunku i den rigtige trøje, hvilket havde hurtig effekt.

Kort efter pausen scorede førstnævnte kampens enlige mål på straffespark, hvilket du kan se øverst i artiklen.

Men som det også fremgår af jubelbilledet herunder spillede Lukas Klostermann (med nummer 16 på låret ude til højre i billedet) videre med den forkerte trøje og det hvide logo på brystet.

Træneren for det tyske hold forklarede efterfølgende:

»Kassen med de rigtige trøje var blevet væk,« sagde Julian Nagelsmann ifølge Bild.

RB Leipzig vandt altså kampen med 1-0 og har dermed det bedste udgangspunkt inden den kommende returkamp i Tyskland.

Der mangler endnu at blive taget hul på fire knockoutkampe i Champions League, og herunder kan du få overblikket over, hvordan det ser ud indtil videre:

• Tottenham-RB Leipzig 0-1
  • Atalanta-Valencia 4-1
  • Atletico Madrid-Liverpool 1-0
  • Borussia Dortmund-PSG 2-1
  • Napoli-FC Barcelona (tirsdag i næste uge)
  • Chelsea-Bayern München (tirsdag i næste uge)