Nærmest intet fungerede for Paul Pogba, da Manchester United tirsdag aften blev sparket ud af Champions League med et 0-3-nederlag til Barcelona på Camp Nou.

Og franskmanden skal faktisk prise sig lykkelig for, at han slap fra opgøret uden karantænepoint i bogen.

For med 10 minutter tilbage af første halvleg gjorde verdensmesteren ellers alt, hvad han kunne for at havne i dommer Felix Brychs bog.

I en tæt duel nåede en dybt frustreret Pogba at sparke Barcelonas Arthur hele tre gange. Og Manchester United-stjernen kronede situationen med at sparke ud efter sin modstander en fjerde gang - dog uden at ramme.

Men helt uforståeligt valgte den tyske dommer at lade episoden gå ustraffet hen. SE EPISODEN I VIDEOEN ØVERST.

Barcelona vandt det første opgør i Manchester med 1-0 og stryger dermed i semifinalen med en samlet 4-0-sejr.

Nu venter enten Porto eller Liverpool på katalanerne. Portugiserne tager i aften imod englænderne, der har en 2-0-føring med i bagagen.