Foto: Henning Bagger

Christian Eriksen tog det værst tænkelige med sig fra Herning. En skade, som kan vise sig alvorlig.

Der var venskab og forbrødring over en bred kam igennem kampen mod Norge, men Christian Eriksen tog alligevel fra det midtjyske med alt andet end venskabelige klap. Tottenham-stjernen fik et slag og et spark over ankelen efter en god halv times spil og måtte efterfølgende hjælpes fra banen.

Eriksens eksakte status var i aftes endnu ukendt, men at fynboen langt fra er sluppet fra den lidt ligegyldige landskamp uden mén, stod klart da Morten Olsen gik på scenen til det obligatoriske pressemøde.

- Umiddelbart tror jeg, det er nogle ledbånd. Lige nu er Søren Kaalund (landsholdets læge, red.) ved at konversere med Tottenhams læge, og så finder de ud af, hvad der skal ske. Om han skal til England med det samme, eller om han skal scannes i Danmark. Det er selvfølgelig trist på sådan en aften. Ny spiller, ny klub, og julemåneden står for døren med mange spændende kampe, sagde Olsen, inden han dristede sig til at sætte en varighed på profilens kommende fravær.

- Lad os se. Vi skal ikke tage sorgerne på forskud, men umiddelbart spiller han ikke de næste par uger. Det kan også være længere, fastslog landstræneren.

Det skal være en ret så alvorlig skade, hvis den skal få indflydelse på landsholdet, da næste kamp er i starten af marts mod England.

Anderledes ser det ud for Eriksen personligt og hans klub Tottenham. I næste weekenden venter en storkamp mod Manchester City på Eriksen og London-klubben, og ugen efter besøger Manchester United White Hart Lane.

Senere i december venter det af Olsen omtalte juleprogram med tre kampe på en uge. Kampe, Eriksen uden tvivl meget gerne vil være en del af.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.