Lyt til artiklen

Han har aldrig været så bange før.

Tiden skal skrues tilbage til 1. november 2020. Her blev Ryan Giggs anholdt, da hans ekskærestes lillesøster havde ringet til politiet og meldt den tidligere fodboldspiller for vold.

Og det var den aften, der blev gennemgået onsdag i retten, hvor han er tiltalt for vold mod sin ekskæreste Kate Greville og hendes lillesøster Emma. Det skriver Sky Sports.

»Det er den værste oplevelse i mit liv,« lød det fra Ryan Giggs, der ikke kunne holde tårerne tilbage, da han sad i vidneskranken og skulle fortælle om at have tilbragt en nat i en fængselscelle.

Det skyldtes, at hans ekskæreste Kate Grevilles lillesøster den novemberaften havde ringet og meldt ham for vold.

»Kan I komme hurtigt? Han har lige nikket hende en skalle. Hvad? Ryan, jeg siger, hvad jeg vil. Du har lige nikket min søster en skalle. Jeg er ligeglad med, om din datter er 17 år,« lød det i opkaldet, som Emma Greville foretog, der tidligere er blevet afspillet i retten.

En politibetjent har også afgivet forklaring, og han fortalte, at da han ankom, stod Giggs i døren, og »han havde blod rundt om munden«, mens Kate Greville sad ulykkelig på køkkengulvet.

Efterfølgende blev Ryan Giggs taget med på stationen, og hele oplevelsen rystede ham.

Ryan Giggs på vej fra retten onsdag.
Ryan Giggs på vej fra retten onsdag. Foto: PAUL CURRIE
Vis mere

»Jeg var bange. Jeg har aldrig været i den position før, jeg har aldrig været så bange i mit liv. Jeg sov knap nok den nat,« sagde han onsdag i retten, mens tårerne løb.

Giggs, der risikerer fem års fængsel, blev første gang anholdt den aften i november og senere løsladt mod kaution. Han nægter sig skyldig i anklagerne, og det forventes, at sagen varer nogle dage endnu.

Undervejs er Ryan Giggs' privatliv blevet endevendt, og tirsdag fortalte han for eksempel, hvordan han har været alle sine ekskærester utro. Det kan du læse mere om her.

Sagen var oprindelig sat i kalenderen i januar i år, men på grund af ophobede sager som følge af coronapandemien blev den udsat i syv måneder.