Foto: Johansen, Carina

Den tidligere Rosenborg-spiller, Jan Ivar 'Mini' Jacobsen er endnu ikke helt overbevist om, at Nicklas Bendtner er den rette for Rosenborg.

Det fortæller han i podcasten Toppfotball ifølge Nettavisen. Og ifølge Mini mangler Nicklas Bendtner at overbevise om, hvor god han egentlig er.

»Som jeg ser det, skal Bendtner blive bedre. Hvis du pakker følelseren væk og kun ser på det fodboldmæssige, har han leveret under niveau i  mine øjne. Han scorede i første kamp, har haft en assist der var fin, og er en god opspilsstation, men det holder ikke,« siger den 51-årige tidligere fodboldspiller om den danske angriber.

bendt

Rosenborgs træner, Kåre Ingebrigtsen, har dog ikke været bleg for at rose danskeren i den første tid efter skiftet.

»Jeg troede måske, at han var lidt selvoptaget, at han var sig selv nærmest. Men han er jo en holdspiller af rang, som er meget optaget af at spille andre fri. Vi har fået mere, ned vi havde troet, vi fik,« sagde han til VG den 10. april.

Nicklas Bendtner har scoret to mål i den bedste norske række. Alligevel overrasker det Mini, at forventningerne har været så høje til Nicklas Bendtner, og det kommer faktisk lidt bag på ham, at træneren valgte at melde det ud.

Nicklas Bendtner scorer til fdgfd

»Jeg er overrasket over, at RBK har hypet det så meget. Markedsafdelingen, okay, det kan jeg acceptere, men jeg er overrasket over, at Kåre (Ingebrigtsen, Rosenborgs træner red.) og de andre er gået ud og har sagt, at 'dette kommer til at blive så godt'. Jeg spurgte Kåre: 'Hvorfor gør du det? Hvorfor lader du ham ikke præstere først og lader alle blive fornøjede? Hvorfor siger du ikke, at han har brug for tid og sådan noget?'. Til det svarede Kåre at Bendtner skal kunne tåle at der er forventninger til ham, og det er for så vidt i orden,« siger Mini, der dog alligevel er uenig, fordi han er usikker på den danske angribers kvaliteter.

Nicklas Bendtner scorer til 1-0 i sin ligadebut for Rosenborg,

Det begrunder han med, at det ikke er meget, de fleste har set til den danske angriber de sidste mange år, og Mini savner at Bendtner gør 'det rigtige' på banen.

Nicklas Bendtner og Rosenborg overraskede fodboldverdenen tilbage i marts, da det blev offentliggjort, at den danske angriber havde skrevet under på en kontrakt med de norske mestre. Udover angriberen råder den norske klub også over den tidligere Brøndby-spiller Mike Jensen.

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.