Wayne Rooney er i en alder af 25 år blevet tynd på toppen, så nu har han fået lavet en hårtransplantation. United-stjernen joker selv med det, på sin Twitter-profil.

Advarsel: Hvis du kun gider at læse sportslige historier, som er direkte vinklet på alt det, der sker i konkurrence, så skal du klikke på en anden historie her på sporten.dk.

Denne historie handler nemlig om en noget mere privat sag. Englands store stjerne Wayne Rooney har indset, at han må gøre noget ved, at han i en alder af 25 år, er ved at miste håret. Derfor har han fået foretaget en hårtransplantation.

Wayne Rooney fortæller selv om transplantationen på sin Twitter-profil.

- Jeg vil bare lige bekræfte overfor mine følgere, at jeg har fået en transplantation. Jeg var ved at blive skaldet som 25-årig, så hvorfor ikke? Jeg er meget glad for resultatet, skriver United-stjernen.

Han har endda overskud til at joke med sin sparsomme hårpragt, som nu bliver lidt tættere.

- Det er stadig lidt ømt og hævet, men når hævelsen falder, bliver I de første til at se det. Er der nogen, der kan anbefale en god hårgelé? Haha, skriver Rooney.

Den engelske avis The Sun har bragt billeder af Wayne Rooney, som kommer ud fra klinikken, men det er både med kasket og hættetrøje på, så vi må vente med at se resultatet af indgrebet.

Angriberen har fri fra det engelske landshold, som skal spille mod Schweiz, da han har karantæne.