Real Madrid tabte 0-1, da Ronaldo onsdag var tilbage i Real Madrids ligatrup for første gang i sæsonen.

København. Cristiano Ronaldo var onsdag tilbage for Real Madrid i ligaen for første gang, siden den portugisiske verdensstjerne fik karantæne i en Super Cup-kamp mod Barcelona tilbage i august.

Men selv om Real Madrid igen havde en af verdens bedste fodboldspillere på banen, lykkedes det ikke for de regerende mestre at få bolden i mål, da de onsdag mødte Betis hjemme på Santiago Bernabeu.

Det gjorde det derimod for Betis, der med en scoring i overtiden leverede en mindre sensation og vandt kampen 1-0.

Der var ellers forventninger om mål, da Cristiano Ronaldo vendte tilbage i den hjemlige liga.

I anden halvleg brændte det da også på i Betis' straffesparksfelt, men på trods af flere store chancer, heriblandt et hælskud på stolpen fra Gareth Bale, lykkedes det Riza Durmisi og hans holdkammerater at holde Real Madrid fra at score.

Real Madrid kastede til sidst alt frem i jagten på et forløsende mål, og det gav muligheder den anden vej. Det udnyttede Betis, og efter en hurtig omstilling i overtiden kunne Antonio Sanabria heade bolden i mål.

Med onsdagens resultat er Real Madrid syv point efter Barcelona, der med fem sejre i fem kampe indtager ligaens førsteplads.

Real Madrids naboklub, Atlético Madrid, var også i kamp onsdag, hvor det på udebane blev til en 2-1-sejr over Athletic Bilbao.

Da stillingen stadig var 0-0, reddede Atlético Madrids slovenske målmand, Jan Oblak, et straffespark.

Danske Simon Kjær og Michael Krohn-Dehli var begge med i startopstillingen, da Sevilla onsdag mødte Las Palmas.

Her kunne Kjær og Krohn-Dehli sætte tre point på kontoen, efter holdkammeraten Jesus Navas scorede kampens eneste mål i det 83. minut.