Foto: KIKO HUESCA

Det så langt mere overbevisende ud på måltavlen, end det gjorde i de 90 minutter på banen. Real Madrid vandt 2-0 over Roma, og så var Kong Ronaldo af Madrid og hans undersåtter videre til kvartfinalerne i Champions League med en samlet 4-0-sejr.

Og det var da også Ronaldo selv, der åbnede målkontoen på en aften, hvor Roma nemt kunne være kommet foran – to-tre gange endda. Ronaldo prikkede et fladt indlæg i nettaget efter lidt over en time, og kort efter lukkede James Rodrigues med sit mål efter en friløber.

FBL-ESP-LIGA-REALMADRID-CELTA

Ronaldo fortsætter dermed sin bodsgang på fornemste vis, efter at han for omkring 10 dage siden dummede sig ved at svine sine holdkammerater til og sige, at hvis de alle var lige så gode som ham, ville Real Madrid ligge nummer et. Den smed han i hovedet på holdkammeraterne efter et nederlag til Atletico Madrid.

Siden har Cristiano Ronaldo undskyldt med ord – og nu altså med seks mål i tre kampe. Målet tirsdag aften var samtidig også portugiserens 90. mål i Champions League.

SOCCER-SPAIN/

Det lignede ellers, at der skulle findes en hovedrolleindehaver i den helt anden ende af banen for Real Madrid. På et hold, der er proppet med nogle af de dyreste offensive ben, var det en målmand, der stjal lyset.

Keylor Navas diskede op med flere flotte redninger i sejren over Roma. Og det er næppe målmanden, der ikke lever op til Ronaldos standarder på Real Madrids hold. For costaricaneren har nu stået med handskerne på i otte Champions League-kampe.

Og han har endnu til gode at hente bolden ud af sit eget net. Så er det lidt nemmere at spille sig videre i den største klubturnering i Europa.

Ronaldo Messi

Nu venter Real Madrid på, hvem der skal besejres i kvartfinalen, hvis Real Madrid skal vinde bare et enkelt trofæ i denne sæson. Det ligner en umulighed i La Liga, og en skrivebordsfejl sendte dem ud af Copa del Rey, hvorfor træner Zinedine Zidanes sidste store håb er Champions League-titlen.

Den lever da også endnu takket være de to store profiler i Cristiano Ronaldo og Keylor Navas. Nu skal Ronaldo så bare lige have rusket op i de sidste ni spillere, hvis chancen for den 11. Champions League-titel skal være realistisk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.