Det er denne statue af Cristiano Ronaldo i Funchal på den portugisiske ø Madeira, som er blevet udsat for hærværk. Her ses den portugisiske verdensstjerne ved offentliggørelsen af statuen i 2014.
Det er denne statue af Cristiano Ronaldo i Funchal på den portugisiske ø Madeira, som er blevet udsat for hærværk. Her ses den portugisiske verdensstjerne ved offentliggørelsen af statuen i 2014. Foto: JOS

I mandags blev Lionel Messi kåret som verdens bedste foran de seneste to års vinder, Cristiano Ronaldo. Nu er Real Madrid-spillerens statue i Madeira blevet udsat for hærværk fra Messi-fans.

Skuffelsen over at blive kåret som verdens næstbedste efter den evige rival Lionel Messi ved Ballon d'Or i mandags har knapt nok haft tid til at lægge sig for Cristiano Ronaldo, inden Messis navn igen dukker op - skrevet med rød maling.

Messi

Messi-fans har simpelthen valgt at overmale Cristiano Ronaldos statue med Lionel Messis navn og nummer i hans fødeby, Funchal, på den portugisiske ø Madeira. Overmalingen er sket med rød maling på statuens ryg, hvor navn og nummer normalt optræder på en fodboldtrøje.

Ifølge Sky Sports blev hærværket set på statuen tirsdag aften, kort efter Cristiano Ronaldo mistede titlen som verdens bedste fodboldspiller til netop Lionel Messi. Onsdag er grafittien blevet fjernet fra statuen af renovationsfolk.

FBL-FIFA-BALLONDOR-GALA

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo har været rivaler igennem mange år, da de begge er blandt verdens allerbedste fodboldspillere og skiftevis har vundet titlen som verdens bedste. Specielt, da Cristiano Ronaldo i 2009 skiftede til Real Madrid fra Manchester United, fik rivaliteten et nøk opad. Siden da har de to verdensstjerner været direkte i kamp mod hinanden i hver sæson, når deres klubber FC Barcelona (Messi) og Real Madrid (Ronaldo) har mødt hinanden i et af verdens største rivalopgør - El Clásico.

SOCCER-WORLD/M64-GER-ARG

Den 2,40 meter-høje bronzestatue af Cristiano Ronaldo har i øvrigt været genstand for stor morskab siden offentliggørelsen i 2014. Twitter svømmede dengang over med folk, der mente, at kunstneren Ricardo Velosa havde været mere end generøs med størrelsen på bulen i statuens bukser.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.