Det vakte vild opsigt, da Cristiano Ronaldo slog en mobiltelefon ud af hånden på en 14-årig dreng.

Det skete i april i år umiddelbart efter, at Premier League-opgøret, hvor Manchester United var på besøg hos Everton, var blevet fløjtet af.

Her følte en synligt frustreret Ronaldo sig tilsyneladende provokeret, da den unge Everton-fan blev for pågående for portugiserens smag efter Manchester Uniteds 1-0-nederlag. (se episoden i videoen herover)

Nu har politiet i Liverpool behandlet sagen, og konklusionen fra ordensmagten er, at United-superstjernen får en løftet pegefinger i form af en formel advarsel.

Foto: Darren Staples
Vis mere

»Vi bekræfter, at en 37-årig mand frivilligt deltog og blev afhørt i forhold til en påstand om overfald og ødelagt genstand. Påstanden vedrører en hændelse efter fodboldkampen Everton mod Manchester United på Goodison Park, lørdag 9. april,« lyder det i en udtalelse fra Merseysides politi, ifølge Sky Sports.

Politiet oplyser, at dagen er blevet afsluttet med en 'conditional caution', en slags gult kort, om man vil, som politiet uddeler til Cristiano Ronaldo.

Hovedpersonen selv har beklaget sin opførsel i et opslag på Instagram.

'Det er aldrig nemt at håndtere følelser i svære øjeblikke, som det vi står i nu. Ikke desto mindre er vi altid nødt til at være respektfulde, tålmodige og et godt eksempel for alle de unge, der elsker det smukke spil.'

'Jeg vil gerne undskylde for mit udbrud, og – hvis det er muligt – vil jeg gerne invitere denne fan til at se en kamp på Old Trafford som et bevis på fairplay og sportsånd,' skriver angriberen.