Cristiano Ronaldo var ikke glad, da Real Madrid lørdag måtte nøjes med 2-2 ude mod bundholdet Levante.

Han var netop blevet udskiftet kort efter, at holdkammeraten Isco havde bragt de regerende spanske mestre foran 2-1 med ti minutter tilbage.

Real Madrids taktik var derefter at prøve at holde føringen hele vejen hjem. Men den gik ikke, for et minut før tid udlignede Levantes italienske angriber, Giampaolo Pazzini til 2-2, som også blev kampens resultat. (DU KAN SE HØJDEPUNKTER FRA KAMPEN I VIDEOEN ØVERST PÅ SIDEN).

Cristiano Ronaldo sad på bænken og rystede på hovedet, og det var der en af tv-holdets kameramænd, der fangede.

»Hold op med at filme mig,« sagde den portugisiske verdensstjerne til kameramanden ifølge spanske AS, som har mundaflæst Cristiano Ronaldo.

»Fokusér på kampen i stedet for,« sagde Cristiano Ronaldo, som iøvrigt fylder 33 i dag (mandag).

Real Madrid har haft en sæson, der indtil videre har været under klubbens normale standard. Klubben ligger på fjerdepladsen i den spanske liga og er 19 point efter førende FC Barcelona, som dog har spillet en kamp mere end ærkerivalerne.

Desuden er Real Madrid slået ud af den spanske pokalturnering af upåagtede Leganes. Der er almindelig enighed om, at kun succes i Champions League kan redde sæsonen for den spanske kongeklub - og for træner Zinédine Zidane.

Her har Real Madrid trukket Paris Saint-Germain i ottendedelsfinalen.