Real Madrid spillede 2-2 ude mod Villarreal i den sidste spillerunde i Primera Division.

Villareal. Real Madrid fik ikke den bedste generalprøve til Champions League-finalen mod Liverpool.

Lørdag aften spillede Real Madrid 2-2 ude mod Villarreal, som var bagud 0-2, inden hjemmeholdet scorede to mål i de sidste 20 minutter.

Med det ene point ender Real Madrid på tredjepladsen i ligaen med 76 point efter 38 kampe.

Villarreal bliver med sikkerhed femmer og skal dermed spille med i Europa League i næste sæson.

Gareth Bale startede inde for Real Madrid i angrebet, og waliseren slog til efter 11 minutter med et fladt spark ude i venstre side af målet.

Cristiano Ronaldo ville også lege med og viste god springkraft, da han steg til vejrs og headede bolden i nettet til 2-0 efter lidt over en halv time. Marcelo stod for oplægget.

Det lignede en sikker sejr til Real Madrid, men Villarreal ville det anderledes.

Efter 70 minutter reducerede Roger Martinez til 1-2, og et kvarter senere udlignede indskiftede Samu Castillejo overraskende til slutresultatet 2-2.

Tidligere lørdag tabte Real Betis 2-3 ude til Leganes. Riza Durmisi spillede hele kampen for Betis, som endte på sjettepladsen i ligaen med 60 point.

Daniel Wass blev noteret for en assist, da den danske midtbanespiller var med i Celta Vigos hjemmesejr på 4-2 over Levante. Pione Sisto sad på bænken i hele kampen for Celta.

Landsholdsanfører Simon Kjær fik heller ikke spilletid i den sidste kamp for Sevilla, som vandt 1-0 hjemme over Alaves.

Sevilla endte på syvendepladsen i ligaen og skal i næste sæson spille med i Europa League-kvalifikationen.