Lyt til artiklen

Cristiano Ronaldo og hans familie er i dyb sorg over et trist tab.

Fodbold-superstjernen skriver på Instagram, at han og kæresten, Georgina Rodriguez, har mistet deres nyfødte søn.

»Det er med dybeste sorg, at vi må annoncere, at vores baby-dreng er gået bort. Det er den værste sorg, man som forældre kan føle,« skriver Cristiano Ronaldo i et Instagram-opslag.

Georgina Rodriguez fødte for nylig tvillinger, en dreng og en pige. Fødselsdagen og tidspunkt er ikke kendt for offentligheden. Det er drengen, der er gået bort.

Foto: JUAN MEDINA
Vis mere

»Kun fødslen af vores pige giver os styrke til at gennemleve dette øjeblik med håb og glæde,« lyder det videre i parrets statement, hvor de takker lægerne og sygeplejerskerne, som har hjulpet dem i den svære tid.

»Vi er alle knuste over dette tab, og vi beder jer venligst om at respektere vores privatliv i denne svære tid. Vores baby-dreng, du er vores engel. Vi vil altid elske dig,« slutter den triste besked.

37-årige Cristiano Ronaldo havde, før baby-tvillingerne blev født, fire børn i forvejen, Cristiano jr. fra 2010, tvillingerne Eva og Mateo og Alana Martina.

28-årige Georgina Rodriguez er mor til Alana Martina og de nyfødte tvillinger, hvoraf altså tvillingedrengen er gået bort.

Den portugisiske Manchester United-angriber blev kæreste med spanske Rodriguez, som i dag er model og influencer, i 2016. Dengang arbejdede hun i en modebutik i Madrid.

Parret annoncerede tilbage i oktober sidste år, at de ventede tvillinger.