Juventus var favoritter, men Cristiano Ronaldo og holdkammeraterne tabte 1-2 på udebane mod Napoli i Serie A.

Juventus havde muligheden for at skabe yderligere afstand til forfølgerne i Serie A søndag aften, men det lykkedes ikke.

På udebane mod Napoli kom Cristiano Ronaldo og co. til kort, og Napoli vandt kampen 2-1 efter tre mål i anden halvleg.

Dermed forblev Juventus på 51 point på førstepladsen og har tre point ned til Inter på andenpladsen.

Inter spillede tidligere søndag uafgjort 1-1 hjemme mod Cagliari, mens Lazio på tredjepladsen har 46 point efter 1-1 i lokalbraget i Rom mod AS Roma.

Napoli har skrantet i denne sæson og mødte frem med tre liganederlag i træk, men med de tre point var der lidt at glæde sig over.

Napoli spillede sig på tiendepladsen med 27 point.

Juventus mødte op med en offensiv bestående af Cristiano Ronaldo, Gonzalo Higuain og Paulo Dybala, men de fandt ikke vej til målet i første halvleg.

Derfor var stillingen 0-0 ved indgangen til anden halvleg, men efter lidt over en time slog Napoli til.

Napoli erobrede bolden og iværksatte en omstilling, og Lorenzo Insigne afsluttede fra distancen. Bolden blev halvklaret af Juventus-keeper Wojciech Szczesny og sprang ud til Piotr Zielinski som sparkede Napoli på 1-0.

Fire minutter før tid var det så Insigne, der i feltet sparkede Napoli foran 2-0, og så skulle man mene, at Napoli kunne ånde lettet op.

Ronaldo sørgede dog for at skabe spænding til det sidste, da verdensstjernen i sidste minut reducerede til 1-2, da han sendte bolden i mål efter en lang aflevering.

Det lykkedes dog ikke topholdet at score yderligere i kampen.