Hvem er bedst? Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi? Det har været spørgsmålet i de sidste snart mange år, og det er det sådan set stadig.

Ifølge Cristiano Ronaldo selv er der dog ingen tvivl.

»Jeg respekterer forskellige meninger. Måske er Messi en bedre spiller end mig efter din mening. Men efter min mening er jeg bedre end ham. Sådan ser jeg simpelthen på det,« siger Cristiano Ronaldo i et interview med BBC.

I det hele taget ser portguiseren sig selv i et ganske stort lys.

»Jeg behøver ikke en gang at sige, at jeg har indskrevet mig selv i historien, eller at jeg er en legende. Tallene fortæller det hele,« siger Cristiano Ronaldo, som tre gange har vundet Ballon d'Or - det synlige symbol på, at han er verdens bedste fodboldspiller. Lionel Messi har vundet Ballon d'Or fire gange.

De tal, som Cristiano Ronaldo taler om, fortæller, at han har scoret flest mål af alle for Real Madrid igennem tiderne - nemlig i skrivende stund 326, selvom han kun har været i klubben i lidt over seks år.

Desuden har den 30-årige Ronaldo i hele sin seniorkarriere lavet 506 mål i 760 kampe.

»Efter min mening er jeg den bedste - ikke bare i år, men igennem tiderne. Og så er jeg egentlig ligeglad med, hvad folk siger,« lyder det fra Cristiano Ronaldo.

»Det bliver svært for mig at forbedre mig mere. Min ambition er nu at forblive på det samme niveau, for det er det allersværeste for en fodboldspiller,« siger han.