Cristiano Ronaldo vil væk fra Real Madrid, og han har allerede fortalt flere holdkammerater, at han er væk til sommer. Sådan er status på den noget formsvage superstjerne, hvis man skal tro Madrid-avisen AS.

Den femdobbelte Ballon d'Or-vinder skulle angiveligt føle sig snydt af ledelsen i Real Madrid, fordi præsident Florentino Perez ikke har holdt sit ord og givet Cristiano Ronaldo den kontraktfornyelse, som han havde lovet.

SE HER: Det sagde han bare ikke!?! Liverpool-manager folder sig ud i genialt tv-interview

Cristiano Ronaldo har flere gange forsøgt at skabe kontakt til Real Madrid-ledelsen for at få dem til at følge op på den kontraktfornyelse, som de havde givet udtryk for, at de ville tilbyde efter Ronaldos to mål i Champions League-sejren over Juventus. Men de er stadig ikke vendt tilbage for at løfte verdensstjernens løn helt op i toppen af de bedste betalte, som Ronaldo ellers ønsker.

Ronaldo modtager sin seneste Ballon d'Or:

 

Derfor har Cristiano Ronaldo nu åbenlyst udtrykt sin utilfredshed til holdkammeraterne, som han ifølge AS allerede har fortalt, at han er væk til sommer. Og her er det Manchester United, der er den mest oplagte destination, mener den spanske avis.

Cristiano Ronaldo har angiveligt udtrykt sit ønske om at vende tilbage til Manchester United, og nu er spørgsmålet så bare, om det ender sådan. Eller om Ronaldo får den løn i Real Madrid, som han selv mener, at han fortjener.

 

Se også