Cristiano Ronaldo bliver bare ved med at score mål.

Søndag aften scorede han til slutresultatet 3-1, da Juventus sikrede sig tre vigtige Serie A-point med en sejr over Sassuolo.

Målet var angriberens sæsonmål nummer 15, og det betyder, at han skriver sig ind i historiebøgerne med endnu en rekord.

35-årige Ronaldo er nemlig den første fodboldspiller til at score minimum 15 mål i 15 sæsoner i streg i de fem største ligaer i Europa. Det skriver Goal.

Ronaldo scorede igen søndag aften.
Ronaldo scorede igen søndag aften. Foto: MARCO BERTORELLO
Vis mere

De fem største ligaer er Premier League i England, Bundesligaen i Tyskland, Lique 1 i Frankrig, La Liga i Spanien og Serie A i Italien.

Den tidligere Real Madrid-spiller har altså minimum lavet 15 mål siden 2006/2007-sæsonen, hvor han spillede i Manchester United.

Hans bedste periode var i 2014/2015-sæsonen, hvor han spillede for Real Madrid. Her udplacerede Ronaldo modstanderens målmand hele 48 gange.

Juventus-angriberen har ligeledes rundet 20 mål i hver sæson siden 2009/2010, og det kunne tyde på, at det også sker i denne sæson, hvor han allerede har lagt bolden i kassen 15 gange.

Foto: ALESSANDRO DI MARCO
Vis mere

Og det er bestemt ikke den eneste flotte rekord, som tilhører Ronaldo. Han er eksempelvis også den spiller med flest Champions League-mål, mens han ligeledes er Real Madrids mest scorende spiller nogensinde.

Søndagens sejr betyder, at Juventus indtager fjerdepladsen i Serie A. De forsvarende mestre er syv point efter Milan, der fører ligaen.