Rom-klubben fik ikke hægtet sig på topholdene, mens Fiorentina tabte hjemme til Lazio i Serie A.

Rom: AS Roma satte lørdag aften et skridt til i bestræbelserne på at være med blandt de absolutte tophold i Serie A i fodbold.

Klubben fra den italienske hovedstad måtte nøjes med 1-1 hjemme mod AC Milan.

Den tyske forsvarer Antonio Rüdiger bragte Roma foran 1-0 allerede efter fire minutter.

Cirka fem minutter inde i anden halvleg udlignede Juraj Kucka for AC Milan, og det blev slutresultatet.

AS Roma ligger nummer fem i Serie A med 34 point for 19 kampe, mens Milan er nummer seks med 29 point.

Tidligere lørdag aften forsømte Fiorentina muligheden for i hvert fald midlertidigt at overtage førstepladsen, da klubben tabte 1-3 hjemme til Lazio.

Kampen fik en eksplosiv afslutning med tre scoringer i de afsluttende minutter, uden at Lazios sejr dog var i fare.

Fiorentina er nummer tre med 38 point for 19 kampe.

Inter fører Serie A med 39 point for 18 kampe, mens Napoli har et point færre på andenpladsen, også for 18 kampe.