FCK-træner Ståle Solbakken afslørede direkte på norsk tv et snarligt salg af Daniel Amartey
FCK-træner Ståle Solbakken afslørede direkte på norsk tv et snarligt salg af Daniel Amartey Foto: Søren Bidstrup

Ståle Solbakken gav på direkte norsk tv udtryk for, at FCKs stortalent Daniel Amartey bliver solgt til Premier Leauge-klubben Leicester City i løbet af den kommende uge.

I forbindelse med søndagens storkamp mellem Liverpool og Manchester United var FCK-træner Ståle Solbakken gæst i TV 2 Norges studie. Og her lagde han bestemt ikke skjul på, at FCK meget snart mister et stort talent.

»Ja, der er en stor chance for, at vores mest lovende spiller, Daniel Amartey, som har haft en kometkarriere hos os, skifter græs i denne uge her. Vi er i forhandlinger med Leicester. Om ikke ret lang tid vil vi få en konklusion,« forklarede Ståle Solbakken over for tv-stationen.

FCK bekræfter Leicester-bud på Daniel Amartey Superliga: FC Kbzbzxcbxcvbxcv

Daniel Amartey fyldte blot 21 år i december sidste år, men han har allerede taget mange fodboldkyndige mennesker med storm. Faktisk ser FCKs norske træner en stor fremtid i den unge ghaneser, der vil kunne tage en fast plads på Leicesters hold.

»Ja, det vil ikke tage lang tid. Det er sjældent, jeg ser en 20-årig spille med den modenhed, som han gør. Han kom til os som midtstopper, og han har været midtstopper i 18 måneder i Djurgården. Men vi har brugt ham mest som central midtbanespiller, og han har gjort det rigtig godt både i Superligaen og i Europa,« lyder det fra Ståle Solbakken, der faktisk tror, at Amartey på et tidspunkt ryger videre til en anden Premier League-klub.

Ifølge det lokale engelske medie Leicester Mercury er handelen mellem FCK og Leicester allerede på plads. Der skal angiveligt kun være personlige detaljer og et lægetjek tilbage, før aftalen kan blive officiel.

Leicester Mercury skriver, at transfersummen lyder på fem millioner pund, eller det der svarer til godt 49 millioner kroner. Det forudsætter dog, at lægetjekket og de personlige detaljer falder på plads, ligesom Daniel Amartey skal have sin endelige arbejdstilladelse i England.

solamart

Daniel Amartey skiftede til FCK fra Djurgården i 2014,og han blev hentet til den svenske klub fra International Allies i 2013. Og så har midtbanespilleren optrådt i seks A-landskampe for Ghana.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.