Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det er et af de mest hidsige rivalopgør i engelsk fodbold.

Men da Liverpool og Manchester United mødtes i Premier League tirsdag aften blev stridsøksen begravet, og fodbolden røg for en stund bag i køen - i hvert fald på lægterne.

Her gik Liverpools og Uniteds fans sammen om at støtte og hylde Manchester United-stjernen Cristiano Ronaldo, der sammen med sin familie lige nu går gennem en frygtelig tragedie, da han og partneren, Georgina Rodriguez, mandag offentliggjorde, at deres nyfødte søn er gået bort.

Derfor var Ronaldo ikke med tirsdag, men stjernen fyldte alligevel - for både Liverpools og Uniteds fans viste enorm støtte til Ronaldo og familien i en gåsehudsfremkaldende hyldest i det syvende minut af kampen.

Foto: PETER POWELL
Vis mere

“Det var det bedste øjeblik i kampen. Der er så mange ting i livet, der er vigtigere end fodbold, og vi føler for Cristiano og hans familie.”

“Det er præcis sådan her, at fodbold skal være, hvor vi i sådan en situation sætter al rivalisering til siden. Det er kun vigtigt, at vi viser klasse, og alle vores tanker har været med Cristiano og familien, siden vi hørte om det.”

“Jeg kan ikke forestille mig, hvordan det må være, og vi føler virkelig med ham” sagde Liverpool-manageren Jürgen Klopp ifølge BBC.

Det syvende minut var fyldt med klapsalver, og Liverpool-fansene sang holdets hymne You’ll Never Walk Alone, mens Uniteds medrejsende fans sang ‘Viva Ronaldo’.

Foto: OLI SCARFF
Vis mere

Efter kampen satte Manchester United-træner Ralf Rangnick ord på Ronaldos situation.

“Hele holdet og hele klubben er med ham. For mig var det også klart, at han er nødt til at være, hvor han er nu - sammen med familien.”

På banen endte det 4-0 til Liverpool, som lige nu topper Premier League. Manchester United er nummer seks.

Andre læser også