Når West Ham og Tottenham tørner sammen lørdag eftermiddag, er der særligt én spiller, som hjemmeholdet skal holde øje med. Danske Christian Eriksen.

Så klar er meldingen fra West Hams manager Slaven Bilic, der har stor respekt for landsholdsspilleren.

»De har mange fantastiske spillere, men ham der er den oversete helt, er Christian Eriksen. Jeg vil ikke sige, han er undervurdere, for alle i Europa er klar over det talent, han har,« siger Slaven Bilic til Evening Standard.

Og rosen af den 25-årige danske Tottenham-spiller stopper ikke her.

»Udover at være en vital spiller på holdet, mestrer han også at finde de små rum mellem kæderne og i modstanderens felt. Han er klinisk i disse situationer, og hvis man bare står og ser fodbold i et sekund eller to, er han allerede væk. Han bevæger sig fantastisk både med og uden bolden,« lyder ordene fra Slaven Bilic, der kræver fuld koncentration fra sine spillere i lørdagens kamp.

Derudover er hans plan, at West Ham skal forsøge at generobre bolde hurtigt, for at stresse Christian Eriksen og resten af Tottenham-mandskabet.

Christian Eriksen står i denne sæson indtil videre noteret for to assists. I sidste sæson scorede han otte mål og blev han nummer to på den liste med 15 assists, kun overgået af Manchester Citys Kevin de Bruyne, der blev noteret for 18.

Og generelt har år 2017 været ganske glimrende for danskeren, der stod for både mål og oplæg i landskampene mod Polen og Armenien. Han er blandt de Premier League-spillere, der har skabt flest chancer i år.

Christian Eriksen skiftede til Tottenham tilbage i 2013, hvor han kom til fra hollandske Ajax Amsterdam. I september sidste år forlængede han kontrakten med den engelske klub, så den nu løber frem til sommeren 2020.