Brøndbys assistentræner Martin Retov skal være cheftræner i AC Horsens.

'Kaptajnen vender tilbage,' lyder det fra den østjyske klub, der fortæller, at den tidligere landsholdsspiller skal stå i spidsen for 1. divisionsholdet fra sommeren 2024.

»Det har været en kæmpe ære at være en del af trænerteamet i Brøndby IF, hvor jeg sammenlagt som spiller og træner til sommer vil have tilbragt 14 år af mit liv. Det har været en fantastisk tid, og jeg vil savne spillerne, staben og at have min gang herude på Brøndby Stadion,«siger Retov.

»Jeg føler nu, at tiden er rigtig både fagligt og personligt til at tage udfordringen op som cheftræner, og da jeg i forvejen kender AC Horsens rigtig godt, er jeg stolt over at få muligheden og har derfor takket ja. Men først har vi her i Brøndby IF gang i en flot sæson, som vi skal gøre færdig, og det glæder jeg mig til, da vi har en fantastisk trup og en stor tro på, at vi kan opnå noget specielt sammen.«

Han var i en kort periode cheftræner i Brøndby, men vendte siden tilbage til sin rolle som assistent og har blandt andet være med til at vinde guld med klubben i 2021.

Som spiller nåede han 144 kampe for AC Horsens, og nu skal han så hjælpe dem igen.

Nedrykkerne har skuffet gevaldigt i denne sæson, hvor de er endt i det nederste puljespil.

Retov har fået en fire-årig aftale med AC Horsens, der kalder aftalen 'et scoop'.