Det går over al forventning for RB Leipzig efter oprykningen til Bundesligaen. Trods et nederlag til Bayern München i den sidste runde gik Yussuf Poulsens klub til vinterpausen som en klar nummer to. Nu vil Red Bull-ejer Dietrich Mateschitz udvide sit fodbold-imperium og have en klub i Premier League. Og ifølge The Sun har han kastet sin kærlighed på West Ham, som han skulle være parat til at byde 200 millioner pund for (1,7 milliard kroner).

Tidligere har der været rygter om, at Red Bull var interesserede i Leeds og i Brentford, der begge spiller i Championship, men nu skulle man ifølge avisens oplysninger koncentrere sig om West Ham, som spiller på Londons olympiske stadion.

I modsætning til både Leipzig og Salzburg skulle West Ham dog få lov til at beholde både navn og klubfarver efter Red Bull-overtagelsen.

West Ham ejes i øjeblikket af to britiske forretningsmænd David Gold og David Sullivan, der tidligere stod i spidsen for Birmingham City. De to gange David, som har været forretningspartnere i mange år, har grundlagt deres formuer i pornobranchen tilbage i 70erne.

Ifølge BBC har Red Bull dog afvist, at man er på vej med et bud på West Ham.

 

 

 

 

Andre læser også