Zinédine Zidane (tv) er stadig fyringstruet, og derfor skal alt sættes ind på, at Real Madrid vinder Champions League for tredje sæson i træk.
Zinédine Zidane (tv) er stadig fyringstruet, og derfor skal alt sættes ind på, at Real Madrid vinder Champions League for tredje sæson i træk. Foto: CHRISTOPHE SIMON

Den pressede Real Madrid-træner, Zinédine Zidane, fik lidt luft, da hans hold onsdag vandt 3-1 på hjemmebane over Paris Saint-Germain i den første ottendedelsfinale i Champions League.

»Vores motivation er altid stor. Det er ikke for ingenting, vi har vundet Champions League to år i træk. Turneringen betyder meget for Real Madrid,« sagde Zinédine Zidane efter kampen til TV3+.

I denne sæson betyder Champions League nok endnu mere end normalt for Real Madrid.

SPAIN SOCCER UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Årsagen er, at Real Madrid som forsvarende mester kun ligger nummer fire i den spanske liga, så mesterskabet er reelt væk. Desuden er klubben slået ud af den spanske pokalturnering.

Zinédine Zidane har selv tidligere sagt, at kampene mod Paris Saint-Germain bliver afgørende for, om han får lov at fortsætte som træner i klubben. Selvom klubben vandt både mesterskabet og Champions Laegue i sidste sæson, så er hans kredit opbrugt. Kun succes i Champions League kan redde ham.

FBL-EUR-C1-REALMADRID-PSG

»I aften var en sejr for holdånden. Hele holdet vandt sammen - både dem, der spillede 90 minutter, ham der spillede 80 minutter, og ham der kun spillede 10 minutter,« sagde Zinédine Zidane.

Resultatet 3-1 giver de kongelige madrilenere et fornuftigt udgangspunkt. Men udebanemålet betyder, at PSG blot skal vinde 2-0 på hjemmebane for at gå videre til kvartfinalen.

FBL-EUR-C1-REALMADRID-PSG - 20

»Vi er ikke videre endnu, men alt skal sættes ind på, at vi gør det,« sagde den 45-årige franskmand.

 

SMS

Se også

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 0 kr.