Cristiano Ronaldo, grund til at være misfornøjet?
Cristiano Ronaldo, grund til at være misfornøjet? Foto: RAFAEL MARCHANTE

Nok er nok. Nu har Real Madrid-præsident Florentino Perez givet Cristiano Ronaldo et ultimatum.

Den portugisiske spiller må ikke længere drage på daglige besøg hos sin gode – og småberygtede -- ven Badr Hari. Det skriver den spanske avis Sport, der er lokaliseret i Barcelona.

Det har angiveligt længe været et tema i klubben, at Cristiano Ronaldo ofte er fløjet til evigt varme Marokko, hvor temperaturen i hvert faldt i øjeblikket er væsentligt højere end i Madrid. Her besøger han kickbokseren med det brogede ry – det blandt andet omfatter en voldsdom.

ronaldo

Sport skriver, at portugiseren i mange uger er taget til Marrakech hver eneste eftermiddag fra mandag til torsdag for først at flyve hjem i sit privatfly sent, sent om aftenen. Eller sågar om natten.

Ifølge Sport skulle Florentino Perez nu være af den opfattelse, at de hyppige besøg mod syd skulle påvirke den daglige indsats på Real Madrids træningsanlæg.

SOCCER-SPAIN/gf

OG! Hvad meget mere bemærkelsesværdigt er: Florentino Perez skulle ifølge Sport have bedt den marokkanske kong Mohamed VI om hjælp til at kontrollere, hvorvidt Cristiano Ronaldo overholder forbuddet.

Fra officiel marokkansk side vil der derfor blive registreret og videreformidlet, hvis og når Cristiano Ronaldos fly sætter ned i Marokko.

Badr Hari har i øvrigt tidligere flittigt dokumenteret besøgene fra Cristiano Ronaldo på sin Instagram-profil:

 

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.