Deportivo La Coruña var trods hjemmebane magtesløse i sæsonåbningen mod Real Madrid, der vandt 3-0.

La Coruña. Real Madrid fortsætter de suveræne takter fra sidste sæson med en klar sejr på 3-0 ude over Deportivo La Coruña i første runde af den nye sæson i spansk fodbolds bedste række.

Det forsvarende mesterhold må undvære den karantæneramte Cristiano Ronaldo i de første fire kampe, men det lod spillerne sig ikke gå på af.

Efter 20 minutter åbnede waliseren Gareth Bale sin målkonto, da han prikkede en aflevering fra Karim Benzema i kassen, og syv minutter senere gjorde Casemiro det til 2-0 på et oplæg fra Marcelo.

Godt et kvarter inde i anden halvleg slukkede Toni Kroos hjemmeholdets håb om point med en scoring til 3-0 på forarbejde af Gareth Bale.

Kort før tid fik Deportivo chancen for at pynte på resultatet, da Reals Daniel Carvajal begik straffespark, men Florin Andone formåede ikke at give de knap 28.000 tilskuere et mål at gå hjem på, da han misbrugte fra 11-meter-pletten.

I stedet fik kampen en dramatisk udgang, da Sergio Ramos blev udvist. Forsvareren fik sit andet gule kort for at ramme Borja Valle med albuen i en luftduel.

Dermed er Sergio Ramos oppe på 23 røde kort som Real Madrid-spiller.

Med sejren indtager Real Madrid førstepladsen i ligaen på en bedre målscore end Barcelona, der hjemme vandt 2-0 over Real Betis, samt tre andre hold, der også lagde ud med en sejr i sæsonpremieren.

Mandag afvikles de to resterende kampe i første runde.