Træk dine kontraktforhandlinger ud.

Sådan lyder beskeden til Chelseas Thibaut Courtois fra Real Madrid, der har store målmandsplaner til sommer.

Det skriver Daily Telegraph.

Den spanske klub er dog endnu ikke klar til at beslutte sig for, hvem der skal satses på.

Derfor skulle Real Madrid angiveligt have bedt Thibaut Courtois om at trække den igangværende kontraktforlængelsesforhandling med Chelsea ud til april. Øverst i artiklen kan du se højdepunkter fra Real Madrids seneste kamp, onsdag, mod Leganes

Den belgiske målmand er i en speciel situation, hvor hans eks-kæreste i dag bor i Madrid med parrets to børn, og det kan få betydning for hans fremtid.

Hvilket han selv for nyligt har fortalt om.

Men han er tilsyneladende ikke den eneste målmand, som er på blokken i Real Madrid. Også Manchester Uniteds David De Gea har i årevis rumsteret som potentiel afløser for den spanske klubs nuværende førstevalg, Keylor Navas.

Ifølge Independent vil den spanske klub gerne have mulighederne åbne, når man skal tage beslutningen.

Forlænger Thibaut Courtois sin kontrakt med Chelsea – det seneste tilbud fra Premier League-klubben vil ifølge engelske medier gøre ham til den bedst betalte målmand i verden – vil han ikke længere være tilgængelig for Real Madrid.

Belgierens nuværende kontrakt løber til sommeren 2019.

Efter tirsdagens Champions League-brag mod FC Barcelona ville Thibaut Courtois ikke tale med de engelske journalister om sin fremtid.

Thibaut Courtois er stadig Chelsea-målmand.
Thibaut Courtois er stadig Chelsea-målmand. Foto: DAVID KLEIN
Vis mere

Det ville han til gengæld gerne med de spanske journalister.

Her sagde han blandt andet:

»Jeg har endnu ikke taget en beslutning om min fremtid. Jeg har sagt, at mit hjerte ligger i Madrid, fordi mine to børn bor dér, og det blev misforstået. Det er ikke en let situation for mig,« sagde den belgiske målmand:

»Jeg har stadig et år tilbage af min kontrakt med Chelsea, og jeg er gald og kan også forlænge. Jeg har ikke glemt, at Chelsea har støttet mig lige fra begyndelsen.«

Og adspurgt direkte om Real Madrid-forbindelsen sagde Thibaut Courtois: »Jeg tror ikke, at Florentino Perez (Real Madrids præsident, red.) vil ringe til mig, men han vil ringe til min agent, som vil lytte til ham.«