Karim Benzema har indrømmet, at han forsøgte at lægge pres på sin franske landsholdskammerat, Mathieu Valbuena, for at få ham til at betale penge som modydelse for, at en sex-video ikke kom ud på internettet.

Først nægtede han alt. Men fredag indrømmede Karim Benzema, at han har deltaget i afpresning mod landsholdskammeraten Mathieu Valbuena.

»Jeg har været en idiot,« siger Karim Benzema ifølge det franske nyhedsbureau AFP.

Real Madrid-stjernen tilføjer, at han lagde pres på at få Mathieu Valbuena til at betale penge til en af Benzemas venner, Karim Zenati.

»Jeg ville hjælpe Karim Zenati. Han er en god ven, som jeg også hjalp, da han sad inde,« har Karim Benzema sagt til politiet.

»Jeg havde en samtale med Zenati om, hvordan man kunne nærme sig emnet med Valbuena,« siger den 26-årige Benzema ifølge AFP om den seks år ældre landsholdskammerat.

De to diskuterede sex-videoen på det franske landsholds træningslejr forud for venskabskampene mod Armenien (4-0) og Danmark (2-1) i sidste måned.

»Man kan se alt,« forklarede Benzema ved den lejlighed Valbuena.

Blandt beviserne mod Karim Benzema er en samtale, som politiet har aflyttet imelem ham selv og Karim Zenati.

Her sagde Benzema bl.a om Valbuena.:

»Bare rolig, han har ikke noget valg. Jeg skal nok få ham til at betale.«

Benzemas forsvar bygger på følgende udsgn:

»Jeg havde forstået det derhen, at Mathieu havde sagt, at han ikke ville betale. Det var ikke min mening, at Zenati skulle tjene på det. Det var ikke mit mål. Jeg tænkte ikke på det. Jeg er ærligt talt chokeret.«

Hvis Karim Benzema bliver dømt for forsøg på afpresning, risikerer han helt op til fem års fængsel.