Real Madrid skulle forsøge at holde afstand til Barcelona, da de tog imod et selvtillidsfyldt Sevilla-mandskab i Cristiano Ronaldos fravær.

Den portugisiske superstjerne udstod sin anden og sidste karantæne-dag, efter han blev udvist i en kamp mod Cordoba. Men Real Madrids dyre drenge viste, at de sagtens kunne uden deres topscorer. De endte nemlig med at besejre gæsterne med 2-1.

Real Madrid kom allerede i front efter bare 12 minutters spil, da sommerindkøbet James Rodriguez headede bolden i kassen efter et fantastisk indlæg af Marcelo. Det blev dog en bittersød oplevelse for colombianeren, der måtte lade sig udskifte et kvarter efter sin scoring med en skade.

Ind kom i stedet unge Jesé Rodriguz, og det skulle vise sig at være en fin udskiftning. Han skulle nemlig kun bruge små ti minutter, før han havde fordoblede føringen.

Trods stillingen var Sevilla meget godt med, når det kom til chancer. Men der skulle gå 80 minutter, før det lykkedes gæsterne at komme på tavlen. Her var det det tidligere Liverpool-flop Iago Aspas, der stod for reduceringen.

Real Madrid holdt føringen til slutfløjtet, og de er derfor fortsat fire point foran Barcelona i tabellen. 'Kongeklubben' fører med 54 point for 21 kampe. Sevilla indtager fjerdepladsen med 42 point.