Valencia var foran mod Real Madrid, inden to sene mål vendte kampen på hovedet, så sidstnævnte vandt.

Valencia var på vej mod et stort resultat, da Real Madrid søndag var på besøg i en tidlig topkamp i La Liga.

Daniel Wass og co. kom foran i anden halvleg og holdt fast i føringen, indtil stadionuret rundede 85 minutter.

Herfra gik det hurtigt ned ad bakke for Valencia, der på to minutter gik fra at være foran 1-0 til at være bagud 1-2.

Det var scoringer af Vinicius Junior og Karim Benzema, der vendte kampen på hovedet. Benzema endte som matchvinder.

- Jeg har et hold, der kæmper, uanset om de spiller godt eller dårligt, siger Real Madrids træner, Carlo Ancelotti, efter sejren ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Vi slog dem ikke takket være vores kvalitet, vi gjorde det takket være vores ukuelige indstilling. Vi blev med at køre på lige til det sidste, roser italieneren sine spillere.

Real Madrid og Valencia var inden kampen á point med ti hver i den sjove ende af tabellen. Nu ligger Real alene i toppen med 13 point. Atlético Madrid og Valencia har 11 og 10 på anden- og tredjepladsen.

Trods topplaceringen har Real Madrid endnu ikke vist sig fra sin bedste side, mener Ancelotti.

- Vi har et ret ungt hold, og jeg skal være den første til at indrømme, at vi ikke spiller spektakulært fodbold for tiden, siger han.

Det var Valencias Hugo Duro, der sendte Valencia i front cirka midtvejs i anden halvleg. En høj bold blev sendt ind i feltet, og med en flot halvflugter sendte Duro bolden i mål.

Målet udløste et tungt Real Madrid-pres, og gæsterne fra hovedstaden endte altså med at få tre point ud af bestræbelserne.

Først udlignede Vinicius Junior, og brasilianeren endte med at have næstsidste fod på bolden ved føringsmålet, da han sendte et indlæg ind i feltet, som Karim Benzema headede i kassen.